Weilor піклується про вашу безпеку
Варильна поверхня WEILOR WIS 690 WHITE обладнана рядом функцій, які захистять вас та вашу родину від неприємних ситуацій на кухні:
- Індикатор залишкового тепла зменшить ризик опіків. Ви завжди знатимете, яка конфорка ще гаряча і вбережете себе від випадкового дотику до поверхні, що ще не охолола;
- Захист від дітей виключить ймовірність випадкової зміни налаштувань, він чудово впорається, якщо у вас на кухні є маленькі дослідники.
Зручність та функціональність на вашій кухні
Більше не потрібно підбирати посуд під діаметр зон нагріву, сидіти годинами на кухні та чекати, поки все приготується – просто виберіть потрібну функцію, і поверхня WEILOR WIS 690 WHITE зробить все за вас!
- Наявність таймера тривалістю до 99 хв дозволить програмувати час приготування страви, а функція автовідключення після закінчення заданого часу автоматично вимкне зону нагрівання.
Технології Weilor полегшують життя
Розумні технології потроху заполонюють наше життя і роблять його набагато легшим! Індукційна поверхня WEILOR WIS 690 WHITE зробить її ще простішою та безтурботною!
- Слайдерно-сенсорне керування дозволить одним дотиком пальця регулювати ступінь нагріву та встановлювати таймер: торкніться слайдера і ведіть по ньому пальцем до досягнення необхідних налаштувань;
- Stop & Go – перервіть приготування та відновіть його знову одним дотиком. Ця функція дозволяє одним натисканням кнопки зробити паузу в процесі приготування та продовжити роботу через час з тими ж налаштуваннями;
- Режим Booster дозволить збільшити потужність зони приготування до 50% і, як наслідок, заощадить ваш час! Ви завжди швидко розігрієте їжу вранці і суттєво прискорите процес приготування;
- Flexi Zone – можна використовувати як об’єднану область або дві незалежні зони нагріву. Розміри Flexi Zone складають 200х370 мм, що дозволяє розміщувати на ній посуд різних габаритів та форм, а також економити енергоспоживання за рахунок індукційних котушок, що створюють магнітне поле. Вони нагрівають лише посуд, не витрачаючи енергію на нагрівання самої зони, передаючи тепло безпосередньо страві через спеціалізоване начиння з феромагнітним дном. Як тільки ви забираєте посуд, подача тепла припиняється.