Витяжка декоративна похила Perfelli DNS 6482 D 850 WH LED

Артикул: DNS 6482 D 850 WH LED Код товару: 10692

5 719 



НАЯВНІСТЬ ТА ВАРТІСТЬ ТОВАРУ УТОЧНЮЄТЬСЯ ПРИ КОНТАКТІ З МЕНЕДЖЕРОМ МАГАЗИНУ!

delivery Доставка
Способи оплати Способи оплати
Додаткова інформація Додаткова інформація

Сучасна, стильна, функціональна та проста у використанні модель стане ідеальним доповненням вашої кухні Потужність витяжки – 850 м3/год. Цього достатньо для ефективного видалення випарів, диму та зайвих запахів. Пристінний тип монтажу не викликає складнощів при установці моделі на кухні Дві сучасні LED-лампи загальною потужністю 2 Вт стануть додатковим джерелом світла над варильною поверхнею, якщо основного недостатньо. Окрім того, світлодіоди комфортні для очей, довговічні та економні Керувати витяжкою – зручно й легко. П'ять сенсорних кнопок розташовані посередині на нижній частині моделі. Щоб обрати потрібний режим або увімкнути освітлення, достатньо легкого дотику Декоративний елемент витяжки – потрійне загартоване скло, яке робить зовнішній вигляд моделі ультрасучасним і футуристичним. З цією витяжкою ваша кухня стане не тільки максимально функціональною, а й дуже стильною Витяжка обладнана тришаровим алюмінієвим фільтром, який ефективно захищає мотор та інші деталі пристрою від забруднення жиром і випарами

Основні характеристики

Зручна, проста у керуванні, ефективна – саме так можна описати похилу пристінну витяжку Perfelli DNS 6482 D 850 WH LED. Витяжка не тільки ефективно видалить усі небажані запахи, випари і дим, а й за рахунок свого дизайну зробить вашу кухню більш цікавою, гармонійною та стильною.

Оформлення і дизайн

Надміцне потрійне загартоване скло білого кольору має чудові візуальні якості, тому з витяжкою Perfelli DNS 6482 D 850 WH LED ваш інтер’єр виглядатиме ще сучасніше. В кухонному інтер’єрі ця модель може стати як центральним елементом дизайну, так і додатковим, створюючи гармонійний простір. Його високо оцінять любителі сучасних стилів, таких, наприклад, як хай-тек і авангард.

Режими роботи витяжки

Похила пристінна витяжка Perfelli DNS 6482 D 850 WH LED може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або ж в режимі рециркуляції* з використанням вугільного фільтра.

*Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється тільки за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо. Виробник perfelli.ua для витяжок власного виробництва також виготовляє вугільні фільтри.

Сучасне освітлення

Кухонна витяжка Perfelli DNS 6482 D 850 WH LED обладнана двома LED-лампами потужністю по 1 Вт кожна. Це джерело світла забезпечить ідеальне додаткове освітлення робочої поверхні, залишаючись при цьому економним і екологічним.

Простота експлуатації

На передній панелі витяжки розташоване зручне та сучасне сенсорне управління, яке дозволяє перемикати швидкості роботи витяжки, вмикати і вимикати сам пристрій і освітлення одним дотиком.

Perfelli – справжній італійський затишок на кожній кухні!

Бренд

Perfelli

Гарантія від виробника

12 місяців

Код товару

10692

Країна реєстрації бренду

Польща

Країна-виробник

Туреччина

Серія

DNS 6482 D 850 WH LED